Handduk Bomull Vit 50x70 cm Bahne & Co - badlakan & handdukar

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Bolsius Ljus H 13 cm Vit Guld - julpynt

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Södahl Comfort Lakan Bomullssatin 180x200x8 cm (vit & grå)

House Doctor Julian Kruka H 14 cm Lergods Grå Grön (grå)Day Home Dekoration Planet Mässing (guld) - prydnadssaker

Linum Sorrento Matta 100% Jute 180 x 240 cm Creamy Beige Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Pläd 220x200cm Sammet Beige - plädar & filtar
Broste Copenhagen Chevron Kuddfodral Bomull 60 x 60 cm Smoked Pearl

Välkommen till Anhörigas Riksförbund

Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerBolsius Stearin Ljus 18 Pack H 23 cm Vit - julpyntGripsholm Smaragd Bordstablett Bomull Linne 35x45 cm Petrol 2-Pack av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Keramiklink 15x9 mm 6 st (svart röd + 3 andra färger)

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Home Kocksläng 70 cm Rutig Övriga varumärken - kökshanddukarForm Living Ljusstake för kronljus Vinröd 18x15x5cm Vinröd

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Bolsius Ljushållare 8.7 cm Klar (klar) - ljusstakar & ljuslyktor Ny utbildning för anhörigkonsulenter
Chef Works Förkläde Svart Brun Övriga varumärken - förkläden  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
Lyngby Vas H 20 cm Svart (svart) - vaser

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Day Home Frontal Ljuslykta D 9 cm Grön (grønn) - ljusstakar & ljuslyktor

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avBroste Nordic Sea Uppläggningsfat Oval 26x35.5 cm Blå Broste CopenhagenTraditional Wine Rack Kit Till Vinställ För SammanfogningPotteryJo Daisy Kanna 1.8 L Navy - termosar kannor & karaffer vardagen på egen hand.

Guzzini Vintage Skål 12 cm (grå rosa + 2 andra färger)

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaEva Solo Lunchtallrik Nova Dia 22 cm Vit Eva Trio - tallrikar & skålar saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Gerbera Toscana Gratängform 34x23 cm Keramik Marinblå (blå)

RIG-TIG Bakpensel Easy Natur RIG-TIG by Stelton - bakrödskap

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterGLOBAL Skärbräda 45x30x5 cm Ek Global - skärbrädorrosandahl Grand Cru Skål Dia 17 cm Vit - tallrikar & skålarWMF Skärbräda 24x13 cm Bambu - skärbrädor

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Modern House Stölzle Ölglas 6-pack 24 x 7.3 cm Klar (klar)Day Home Äggkopp silver - övrig serveringPortfölj, äkta skinn - Brun alltid billig fraktOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Pillivuyt Plissé Tallrik D 22 cm Grå - tallrikar & skålar