En person skottskadad i Landskrona

Duke FLYERS - T-shirt - bas - svart Herrkläder

BROTTSLIGHET. En person har skadats i en skottlossning i Landskrona uppger polisen på sin hemsida. Personen förs med ambulans till sjukhus och ett område har spärrats av i centrala Landskrona. Polisen larmades till platsen efter att flera personer hört höga smällar.

Polisen

Mustang TEE - T-shirt med print - light grå melange Herrkläder

Ellesse GINITI - T-shirt med print - light grön Träningskläder

Esprit BASIC PLUS - Piké - vit HerrkläderEven&Odd active Linne - lila Bra att bära bekvämt TräningskläderFila LEI TEE - T-shirt med print - light grå melange bros bright vit shady glade Bra att bära bekvämt Träningskläder  Suit HARRY - T-shirt med print - wine Herrkläder

Försäkringskassans utgifter ökar

Giro CHRONO SPORT - T-shirt med print - midnight blå Bra att bära bekvämt Träningskläder

Försäkringskassan presenterade idag BOSS STARFISH - Surfshorts - natural Herrkläder om sina utgifter.

Haglöfs LIM TECH TANK kvinnor - Linne - blossom grön Bra att bära bekvämt TräningskläderHoudini OUTRIGHT HOUDI - Fleecejacka - go grön Bra att bära bekvämt Träningskläder Giro GIRO CHRONO SPORT - T-shirt med print - citron grön terrace Herrkläder

The North Face DRYZZLE - Hardshelljacka - blå wing teal Bra att bära bekvämt Träningskläder

Jack & Jones JCOCHANKY HOOD - Luvtröja - rosin Herrkläder

INRIKES. Ukrainskan Iryna Zamanova skadades svårt vid terrorattacken på Drottninggatan och ska utvisas. Terrordådet var delvis svenska statens fel eftersom terroristen och mördaren Rakhmat Akilov fått ett utvisningsbeslut men trots det var kvar i landet.  Läs mer