Anerkjendt THEO JACKET Ytterkläder
Anna Field Curvy GEOMETRICAL SUMMER UPDATE - Kofta - beige Vackra billiga damkläder

French Connection PLATFORM FELT FUR TRIM COAT Ytterkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Arnie Says Maddox Multi ÖgrönlarB.young Asandy coat YtterkläderB.young Rosie sweatshirt Ögrönlar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Banana Republic SLIM HERRINGBONE LINEN ITEM BLAZER Kostymer & kavajer
Baum und Pferdgarten BIAN Ytterkläder
Baum und Pferdgarten JAIDEN - Fodralklänning - grön blå harlekin Vackra billiga damkläder

Mads Nørgaard Liberty quilt Julle Ytterkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Baum und Pferdgarten NARDA ByxorBellfield Marinblått set i frödté Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Bertoni Ludvigsen Kostymer & kavajerBillabong FAITHFUL - Långärmad tröja - poolside Vackra billiga damkläder eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

NN07 Larry 8201 Ytterkläder
Björn Borg HOODIE BBCENTRE 1p Ögrönlar

Polo Ralph Lauren OXFORD 3BD BLK PKT Ögrönlar

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Blend BHNORTH sweatshirt Ögrönlar

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Boss Casual Wear Tecaviar ÖgrönlarBrixtol Textiles Suz YtterkläderCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Bruuns Bazaar Becca Strap Top ÖgrönlarBy Malene Birger ALASSIA KjolarBy Malene Birger LINANA Klänningar

Läs mer...
By Malene Birger VEMBIA Ytterkläder
By Ti Mo Clean Jacket Ytterkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Champion SHORTS - Träningsshorts - blå Vackra billiga damkläderCheap Monday Display dress Hacker stamp KlänningarCheap Monday Tight blå Dose Jeans
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättColumbia POURING ADVENTURE JACKET - Hardshelljacka - svart Vackra billiga damkläderCoster Copenhagen Laminee plissé skirt KjolarCraft CRAFT TONE TIGHTS M svart P ORGA Tights & shorts att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Cream Bliss Dress 3 4 sleeve Klänningar

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Curare Yogawear WIDE PANTS - Träningsbyxor - midnight blå Vackra billiga damkläder
Day Birger et Mikkelsen Day Dial Ögrönlar

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Day Birger et Mikkelsen Day Package Klänningar

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotDesigual PADDED LUCILLE YtterkläderDesigual TS ZOE ÖgrönlarDesigual VEST SIENA Klänningar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dguldthy Perkins ROLL - blås - rosa Vackra billiga damkläder
Dreimaster T-shirt med print - dark blå Vackra billiga damkläder
Edwin International Sweat Ögrönlar

Viktigt!

Elomi CATE FULL CUP BANDED BRA - Bygel-bh - guava Vackra billiga damkläder
Esprit Collection Dresses knitted Klänningar
Eton blå & grön Check Twill Shirt Ögrönlar

Kontakt

Even&Odd Linne - grå vit svart Vackra billiga damkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Fall Winter Spring Summer Speed Racer Ögrönlar
Fila TOVE - T-shirt med print - ortensia blå vit Vackra billiga damkläder

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Filippa K Print Crepe Dress Klänningar
FIVEUNITS Kylie 661 Crop Tape Byxor

Stöd FARR!

Free People NEW MOON - Linne - vit Vackra billiga damkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

French Connection LE POODLE SLEEVLESS CROPPED TEE Ögrönlar