Ladies Small Fashion Purse Quilted Purse With Skull Stud Detail

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Tan Mock Croc Tygväska alltid billig frakt

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Ladies 3 Pieces Set Woherrar Fashion Handbags

Dammodell   Designer Celebrity Style Tote HandväskaClutchväska Satin Rouched Brosch Hård Väska Wedding Prom Kväll

Bouletta dataväska i klar röd färg Välkommen till Anhörigas Riksförbund
Militär ryggsäck kamouflage camo flerfacks ryggsäck
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerDesigual Accessories BOLS SUMMER CARIBOU GELA HandväskorEllesse EL PREME Magväskor av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Ib Laursen Gardin med knytband 100% Bomull L 245 cm B 130 cm Vit IB Laursen

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Desigual Accessories MONE SUMMER CARIBOU MARIA PlånböckerDesigual Accessories BOLS HELIOS VARSOVIA Axelremsväskor

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

Markberg Eloise Bum Bag, Antique Magväskor  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
DKNY Bags BRYANT ENVLPE CLUTCH Axelremsväskor

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Skål D 14 cm Klar Övriga varumärken (klar) - tallrikar & skålar

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avDAY et Day Gweneth Q Flotile Tote ShoppersGestuz Bow tote s bag MA18 Bucket väskor3.1 Phillip Lim HUDSON CROSSBODY CASE Clutches vardagen på egen hand.

Patisse Multiring Stamper Dia 6 6 cm - julbak

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaRebecca Minkoff Stella Satchel Axelremsväskor saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Väggljusstake rektangulär guldfärgad Form Living - ljusstakar & ljuslyktor

Herschel Tour Medium Magväskor

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterHerschel Settlement backpack RyggsäckarAnello Ryggsäck - svart VäskorMarc O'Polo CROSSBODY SMALL - Axelremsväska - forest grön Väskor

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. Spiral Bags CROSSBODY BUM BAG - Bältesväska - svartout VäskorReebok Classic CORE BACKPACK - Ryggsäck - svart VäskorLost Kamouflagemönstrad plånbokOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Filt Pippi Röd Franck & Fischer - barnsängkläder