La rödoute Collections Insvängd kavaj - Brun - Dam


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
La rödoute Collections Smal byxa med grafiskt mönster - Grön - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
La rödoute Collections Jeansshorts med slag - Vit - Dam
La rödoute Collections Topp - Röd - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLa rödoute Collections Topp med vid, rund halsringning - Grå - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt La rödoute Collections Utställd klänning med V-ringning och kort ärm - Röd - Dam
La rödoute Finstickad tröja med V-ringning och genombruten detalj fram - lila - Dam

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
La rödoute Collections Kort kavaj i insvängd modell, krage med slag - rosa - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
La rödoute Collections Kort täckjacka - Svart - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar La rödoute Kort skinnjacka med rund halsringning - Brun - DamLa rödoute Skjorta i linneblandning - Natur - Damvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
La rödoute Collections Linne i ren bomull med rund halsringning - rosa - Dam
Lace & Beads rosa culotte-byxor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lacoste Gul pikétröja med logga och smal passform

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lacoste Vit pikétröja med logga som går ton-i-ton
La rödoute Collections Omlottkjol i linne med två fickor - Brun - Dam
Lacoste Sport Svart pikétröja med logga

På tisdagen godkände ministerrådetLASCANA Baddräkt - blå turquoise Vackra billiga damkläderLASCANA SAPHIR - Baddräkt - svart Vackra billiga damkläderLauren Ralph Lauren B794 STOWE FLRL MJ CARANA Klänningar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lauren Ralph Lauren Cotton Twill Skinny Pant Byxor
Lauren Ralph Lauren GOAT SUEDE ASYM MOTO W ZIP PKT Ytterkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLauren Ralph Lauren Lace Bodice Jumpsuit Jumpsuits anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

La rödoute Collections Prickig blås med rund halsringning och kort ärm - Blå - Dam