2NDDAY 2ND Chloe Kjolar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Abecita Bikinitrosa i boxermodell - Svart - Dam

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
2NDDAY 2ND Jade Klänningar
Abrand Jeanskjol med kontrastsömmar del av set

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAccessorize randig bikiniögrönl i trekantsmodell med volanger Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt ADIA Jeansshorts - svart Vackra billiga damkläder
Adidas ALL ME ADI ITER BH ar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
2XU Print Mid Rise Comp Tights W Leggings & tights

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
2XU XVENT Singlet W Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Adidas by Stella McCartney ESS SWEATPANT SweatpantsAdidas by Stella McCartney TRAIN TANK Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
4th & Reckless BITTER - Cocktailklänning - orange Vackra billiga damkläder
Adidas M S2S 3S TEE Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Adidas Originals Coeeze rosa kort huvtröja

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Adidas Originals Superstar Röd träningsjacka
8848 Altitude Dunjacka Joline W Jacket - Grön - Dam
Adidas Originals ADIBREAK PANT Sweatpants

På tisdagen godkände ministerrådetAdidas Originals CROP TANK ÖgrönlarAdidas Originals KNIT CREW ÖgrönlarAdidas Originals SOLID CREW 2 PACK - Strumpor - dust rosa vit Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Adidas Originals Träningsbyxor Adibreak Pant - Svart - Dam
Adidas Originals T-shirt 3-stripes Tee - Vit - Herr

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAdidas Performance CLUB TEE - T-shirt med print - shock röd Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

8848 Altitude Jacka Padore 3.0 Softshell - Svart - Herr