M Missoni M Missoni TROUSERS Byxor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Marc O'Polo LONGSLEEVE - Stickad tröja - raw alabaster Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mads Nørgaard Amazing Drix Klänningar
Marc O'Polo WOVEN COATS Ytterkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMarciano by GUESS PIPER SHIRT Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Marie Jo Yoko padded bra BH ar
Marlies Dekkers MD TRIANGLE PUSH UP BRA BH ar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mads Nørgaard Pop Check Dinella Klänningar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mads Nørgaard Stretch Boutique Lizippa Leggings & tights

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Masai Buelle top ÖgrönlarMasai Georgia tunic Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
MAERZ Muenchen Långärmad tröja - vibrant grön Vackra billiga damkläder
Masai Heat BASIC Klänningar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Masai Nadra dress Klänningar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Masai Pia BASIC Leggings & tights
Makia VASA LONG SLEEVE Ögrönlar
Matinique Jude BD Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetMavi DARIA - Jeans straight leg - dark brushed denim Vackra billiga damkläderMax & Co. DANUBIO JeansMax Mara Leisure 1TRINE Badkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Maze Skinnjacka - soft rosa Vackra billiga damkläder
Mint&berry Jerseyklänning - brun svart Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMinus Alina tee Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Mango BOTONE - blås - beige Vackra billiga damkläder