M Missoni SHORT SLEEVE DRESS - Stickad klänning - svart Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Marc O'Polo LONGSLEEVE FEMININE - Stickad tröja - deep atlantic Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mads Nørgaard Artistica Dirta Klänningar
Marciano by GUESS ALY PANT Byxor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMarciano by GUESS ROYAI SWEATER TOP Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Marimekko APHELI Knit cardigan Ögrönlar
Marni T-shirt - bas - röd Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mads Nørgaard Pop Stripe Prexy Cuff Byxor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mads Nørgaard Stretchy Wool Kesna Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Masai Camilla top ÖgrönlarMasai Gerlana tunic Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
MAERZ Muenchen RUNDHALS 3 4 Arm - Stickad tröja - blåsh Vackra billiga damkläder
Masai Hope tunic Klänningar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Masai Nakato dres Klänningar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Masai Piper trousers Jeans
MAMALICIOUS Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläder
Matinique Las 2 Byxor

På tisdagen godkände ministerrådetMavi LEXY - Jeans Skinny Fit - dark brushed sporty Vackra billiga damkläderMax & Co. DEA YtterkläderMax Mara Leisure 2PERSEO Badkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
MbyM FABIOLA - Parkas - blå bell Vackra billiga damkläder
Mint&berry Kappa rock - bordeaux Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMinus Amy dress Klänningar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Mango BRILLI - Stickad tröja - beige Vackra billiga damkläder