Madewell HIGH RISE SKINNY - Tygbyxor - canterbury röd Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Marc O'Polo PANTS - Pyjamasbyxor - röd Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mads Nørgaard Bretagne Organic Dreamy Klänningar
Marciano by GUESS CHARMING BLOUSE Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMarciano by GUESS SPELLBOUND FAUX FUR JACKET Ytterkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Marimekko KASTANJA AMUR Shirt Ögrönlar
Masai Bahiti top Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mads Nørgaard Regular Fit Rinse Jeans

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mads Nørgaard Viscose Play Baska Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Masai Danuta top ÖgrönlarMasai Gilda tunic Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
MAGIC Bodyfashion LIFT-IT'S - Push up-bh - vit Vackra billiga damkläder
Masai Ilis blouse Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Masai Nebala dress Klänningar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Masai Sol skirt Kjolar
MAMALICIOUS MLMERCY 3 4 - blås - barbados cherry Vackra billiga damkläder
Matinique Lennon Christmas Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetMavi LONG CARDIGAN - Kofta - antique vit Vackra billiga damkläderMax & Co. DENOTATO KjolarMax Mara Leisure BOREL Kjolar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Milk It Vintage Set med blommig skjorta med platt krage och blommiga shorts
Mint&berry Minikjol - metallic grå Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMinus Ayla blouse Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Mango HAGEN - Kappa rock - grå Vackra billiga damkläder