Mads Nørgaard Amazing Drix Klänningar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Marc O'Polo SHORT SLEEVE ROUND NECK - T-shirt - bas - svart Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mads Nørgaard Cosy Fun Karisma Stripe Ögrönlar
Marciano by GUESS GIOTTO HOOKED SKIRT Kjolar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMarie Jo BRIGITTE bikini bra Badkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Marimekko TERVEHDITTY KISKORAITA Trousers Byxor
Masai Basigne top Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mads Nørgaard Sportina Panty Byxor

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mads Nørgaard Windtech Jonce Ytterkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Masai Dominika top ÖgrönlarMasai Glensa tunic Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Maidenform COMFORT DEVOTION - Bygel-bh - latte lift svart Vackra billiga damkläder
Masai Iratty blouse Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Masai Ninet dress Klänningar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Masai Tone coat Ytterkläder
Mammut ULTIMATE HOODED JACKET kvinnor - Softshelljacka - bright vit candy Vackra billiga damkläder
Matinique Penn Narrow Wale Corduroy Jeans

På tisdagen godkände ministerrådetMax & Co. CAFFE KlänningarMax & Co. DIRE KjolarMax Mara Leisure JEAN Byxor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Minimum jay 2.0 Ögrönlar
Mint&berry Skjorta - vit Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMinus Carma pants 7 8 Byxor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Mango LIN - Blazer - brun Vackra billiga damkläder