Mads Nørgaard Bomber Nylon Chrissa Ytterkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Marc O'Polo Sweatshirt - mercury melange Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mads Nørgaard Fine Line Segat Ögrönlar
Marciano by GUESS LINDA DRESS Klänningar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMarie Jo GINA Badkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Marlies Dekkers MD HOLI VINTAGE BRIEF TIE & BOW Badkläder
Masai Benja top Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mads Nørgaard Striped Dot Selak Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
MAERZ Muenchen RUNDHALS 3 4 Arm - Stickad tröja - blåsh Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Masai Ea top ÖgrönlarMasai Goa tunic Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Makia ANCHORS SS SHIRT Ögrönlar
Masai Jaime jacket Ytterkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Masai Nova dress Klänningar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Matinique Adken Pant Forest Stretch Suit Byxor
Mango BESOR - Maxiklänning - mustard gul Vackra billiga damkläder
Matinique Pristu CM Light grå Jaquard Byxor

På tisdagen godkände ministerrådetMax & Co. CANOSSA YtterkläderMax & Co. DORSO ÖgrönlarMax Mara Leisure MAGMA Byxor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Minimum wexford 3.0 Ytterkläder
Mint&berry Stickad tröja - botanical garden Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMinus Charlotte pants Byxor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Mango Man blå seersucker swimsuit Badkläder