Mads Nørgaard Favorite Tee Troll Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Marciano by GUESS BRIELLE TUNIC DRESS Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mads Nørgaard Fresh Denim P1 Jeans
Marciano by GUESS SABRINA SWEATER TOP Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMarimekko ATSALEA Shirt Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Marni T-shirt - bas - svart Vackra billiga damkläder
Masai Brook top Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mads Nørgaard Windtech Jonce Ytterkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Maidenform COMFORT DEVOTION - Bygel-bh - svart body beige Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Masai Gean tunic ÖgrönlarMasai Gydette tunic Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Makia LAPP JACKET Ytterkläder
Masai Lone cardigan Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Masai Pepsan capri Byxor

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Matinique Drake sweat Sweat Ögrönlar
Mango INGRID - Skjortklänning - khaki Vackra billiga damkläder
Matinique Trostol BCW Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetMax & Co. CORINNE KlänningarMax Mara Hosiery DUILIO Strumpor & tightsMax Mara Leisure SAVIO Klänningar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mint&berry blås - gulden gul Vackra billiga damkläder
Mint&berry Tygbyxor - eden Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMinus Eleanor dress Klänningar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Mango Man Regular fit leaf print shirt Ögrönlar