Mads Nørgaard Ibiza Bikinna B Badkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Marciano by GUESS LOU LACE DRESS Klänningar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mads Nørgaard Poker Selik Ögrönlar
Marie Jo GALA Trosor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMarlies Dekkers MD CACHE COEUR TANGA Badkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Masai Beate top Ögrönlar
Masai Dominika top Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Maidenform BRALETTE CASUAL COMFORT - Triangel-bh - svart Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Makia HARBOUR RAIN JACKET Ytterkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Masai Glenice tunic ÖgrönlarMasai Inassi blouse Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
MAMALICIOUS MLNEWCRYSTALINE - Stickad tröja - parakeet Vackra billiga damkläder
Masai Nevanna dress Klänningar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Masai Tabita coat Ytterkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Matinique Malto P Ytterkläder
Mango Man Octopus print swimsuit Badkläder
Mavi LINDY - Jeans slim fit - rinse stretch Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetMax & Co. DELFI KlänningarMax Mara Leisure ALCE ÖgrönlarMbyM FABIOLA - Parkas - blå bell Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mint&berry Jerseyklänning - brun svart Vackra billiga damkläder
Minus Aisling pants Byxor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMinus Herta pants Byxor anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Mango NAVIGLI - Kappa rock - svart Vackra billiga damkläder