Mads Nørgaard Printed Tee Thor House Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Marciano by GUESS VIVID DRESS Klänningar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mads Nørgaard Stretch Boutique Lizippa Leggings & tights
Marimekko MARTHA MILLIRUUTU Trousers Byxor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMasai Babuska top Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Masai Camilla top Ögrönlar
Masai Gedda tunic Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Makia HUT T SHIRT Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
MAMALICIOUS MLNEWCRYSTALINE - Stickad tröja - parakeet Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Masai Gydel tunic ÖgrönlarMasai Laurissa cardigan Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mango HAGEN - Kappa rock - grå Vackra billiga damkläder
Masai Pearl trousers ew Byxor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Matinique Break N Ytterkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Matinique Trostol B1 Business Print Ögrönlar
Mango MARTE - Kappa rock - röd Vackra billiga damkläder
Max & Co. CASERMA Byxor

På tisdagen godkände ministerrådetMax & Co. PABLO ÖgrönlarMax Mara Leisure NOEL ÖgrönlarMinimum wexford 3.0 Ytterkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mint&berry Stickad klänning - dark röd Vackra billiga damkläder
Minus Carmen Runa blazer Ytterkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMinus Lova raincoat Ytterkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Marc O'Polo 2 BUTTON - Blazer - tall teak Vackra billiga damkläder