Mads Nørgaard Soft Satina Saxa c belt Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Marie Jo GRACE bikini briefs Badkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mads Nørgaard Vita Binna Badkläder
Marlies Dekkers MD CACHE COEUR TANGA Badkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMasai Basigne top Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Masai Delice top Ögrönlar
Masai Gina tunic Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
MAMALICIOUS Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mango BESOR - Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Masai Ilidma cardigan ÖgrönlarMasai Nanette dress Klänningarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mango LUQUITA - Kappa rock - svart Vackra billiga damkläder
Masai Pia BASIC Leggings & tights

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Matinique Jairo Long Sleeve stripe Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Matinique Troy Suede Ytterkläder
Mango rosaND0 - Kort kappa rock - brun Vackra billiga damkläder
Max & Co. CORSIA Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetMax Mara Hosiery ESTRO Strumpor & tightsMax Mara Leisure ROVO KlänningarMint&berry blås - copper Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mint&berry Trenchcoat - svart Vackra billiga damkläder
Minus Dora pants Byxor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMinus Pirette blouse Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Marc O'Polo Crew neck, all over print, rib deta Ögrönlar