Maidenform BRALETTE CASUAL COMFORT - Triangel-bh - paris nude Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Marlies Dekkers MD MERINGUE BALC. BRA BH ar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Makia FAST T SHIRT Ögrönlar
Masai Benta top Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMasai Dot top Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Masai Glenda tunic Ögrönlar
Masai Ilny blouse Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mango LUNA - Kappa rock - svart Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mango Man Slim fit cotton shirt Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Masai Narcissi dress KlänningarMasai Petyas capri Leggings & tightsvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Mango PARTYT - Vinterkappa -rock - medium brun Vackra billiga damkläder
Matinique Harvey Lab Bonded Wool Ytterkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Matinique Trostol BCW Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Max & Co. CENERE Klänningar
Marc O'Polo DOUBLE BREASTED - Blazer - tinted ink Vackra billiga damkläder
Max & Co. PANCA Klänningar

På tisdagen godkände ministerrådetMax Mara Leisure OZIERI Strumpor & tightsMINKrosa MADDIE FRILLY HEM - Stickad tröja - emerald Vackra billiga damkläderMint&berry Stickad klänning - svart Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Minus Carma pants 7 8 Byxor
Minus Lilja top Ögrönlar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMiss Selfridge STRIPE - Stickad tröja - navy vit Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Marc O'Polo LONG SLEEVE STRUCTUröd - Långärmad tröja - deep atlantic Vackra billiga damkläder