Nyckelring Navy Heart alltid billig frakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
SAAB 2-Delad Plånbok alltid billig frakt

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Plånbok Walk on Water grå alltid billig frakt
Trendigt Halsband Choker Läder Brun

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLexington Clothing Colombus Scarf Sjalar & halsdukar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt My Accessories London Exklusivt tigermönstrat skärp med fyrkantigt guldspänne
Hallux valgus dag Foot-saver 1 par (Storlek L)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Jack Wolfskin ANCONA Ryggsäck burgundy

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Pieces PCJIRA SCARF Halsduk ash rosa

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Solglasögon Wayfarer guld-röd Mirror Ink fodralÖrhängen Halsband 3-delat Livets träd Tree of life Brons Multivhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Korthållare av Aluminium - Guld alltid billig frakt
VidaXL 3-delad barnkostym storlek 140 146 svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
DESIGN Svarta hängslen för bröllopet

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Spiral Bags PRIME BUM BAG Bältesväska nightrunner Herraccessoarer
Polo Ralph Lauren Solglasögon havana tokio dark grön
Solglasögon Wayfarer blå grön Mirror

På tisdagen godkände ministerrådetG23 titan navel piercing alltid billig fraktFilippa K M. Backpack RyggsäckarFjällräven grönland Original Baseball-keps den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Resteröds 3-Pack Gunnar Bamboo Boxer, grön Navy svart
Digitalklocka VISA© Crono Gul alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMephisto - Harmony svart alltid billig frakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

DESIGN Bröllop Grått smalt bälte i läderimitation med guldfärgat spänne