Makia EXTRAORDINARY SHIRT Ögrönlar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Masai Bai top Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
MAMALICIOUS Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläder
Masai Camilla top Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMasai Funda top Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Masai Granis tunic Ögrönlar
Masai Jarmis jacket Ytterkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mango Man Pocket quilted bomber jacket Ytterkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mango MILLY - Fodralklänning - röd Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Masai Noa dress KlänningarMasai Tiana coat Ytterklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Marc O'Polo 2 BUTTON - Blazer - deep atlantic Vackra billiga damkläder
Matinique Malto P Euro Check Ytterkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Mavi LINDY - Jeans slim fit - grå glam Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Max & Co. DAMIERE Ögrönlar
Marc O'Polo Kent collar,long sleeve,facing at p Ögrönlar
Max Mara Hosiery PRAGA TIGHTS - Strumpbyxor - svart Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetMax Mara Leisure VEGGIA ÖgrönlarMint&berry blås - petrol Vackra billiga damkläderMint&berry Tygbyxor - dark blå Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Minus Dunja pants Byxor
Minus Oleia Knit Jacket Ytterkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMissguided Set med crop top och kjol till stranden anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Marc O'Polo POLOS LONG SLEEVE Ögrönlar