MAMALICIOUS BLOCK 2 4 - T-shirt med print - thyme Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Masai Benta top Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mammut ULTIMATE HOODED JACKET kvinnor - Softshelljacka - candy Vackra billiga damkläder
Masai Dorinda top Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMasai Gisan tunic Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Masai Ideqa blouse Ögrönlar
Masai Lovisa cardigan Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mango MANUELI - Tygbyxor - sand Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mango STAR - Kappa rock - khaki Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Masai Pepita trousers ByxorMatinique Bowen Tech Trench Ytterklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Marc O'Polo DENIM HOOD STYLE LOOSE FIT - Luvtröja - blå hydrangea Vackra billiga damkläder
Matinique Sage Swim Solid Swim Badkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Max & Co. CAMILLA Ytterkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Max & Co. DICEMBRE Byxor
Marc O'Polo LONGSLEEVE ROUND NECK - Stickad tröja - off-vit Vackra billiga damkläder
Max Mara Leisure CELSO Byxor

På tisdagen godkände ministerrådetMennace Set med naturvit t-shirt och shorts med logga och panelerMint&berry Jerseyklänning - brun svart Vackra billiga damkläderMinus Adalynn sweat Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Minus Galissa dress Klänningar
Miss Selfridge Röd bandeau-bikini

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMissguided OFF SHOULDER CABLE - Stickad tröja - grå Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Marc O'Polo T shirt, short sleeve, round neck Ögrönlar