Mango INGRID - Maxikjol - khaki Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Masai Doxin top Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mango Man Knit striped sweater Ögrönlar
Masai Gladys tunic Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMasai Ideqa blouse Ögrönlar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Masai Lotus cardigan Ögrönlar
Masai Paxa culotte Byxor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Marc O'Polo BLOUSE TIE NECK BUTTON PLACKET - Skjorta - vit Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Marc O'Polo DOUBLE BREASTED - Blazer - tinted ink Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Matinique Akio D Milano Cotton ÖgrönlarMatinique Peter Jacket Ytterklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Marc O'Polo LONG SLEEVE BOAT-NECK - Långärmad tröja - mercury melange Vackra billiga damkläder
Mavi OLIVIA - Jeans straight leg - mid used glam Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Max & Co. DELFI Klänningar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Max Mara Leisure 1PEIRAK Badkläder
Marciano by GUESS BRIELLE TUNIC DRESS Ögrönlar
MAX&Co. CRETA - Långärmad tröja - svart Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetMint&berry blås - rosa Vackra billiga damkläderMint&berry Tygbyxor - svart Vackra billiga damkläderMinus Dixie blouse Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Minus Noelle dress L S Klänningar
Missguided Mix och matcha Svart bikini

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMissya silverina swimsuit Badkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Marciano by GUESS NINA PANTS Byxor