Mango Man Marine print swimsuit Badkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Masai Georgia tunic Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mango Man Structuröd cotton sweater Ögrönlar
Masai Grimhild tunic Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMasai Jaime jacket Ytterkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Masai Niga dress Klänningar
Masai Saphira skirt Kjolar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Marc O'Polo DENIM TRACK PANTS MULTICOLOröd - Tygbyxor - mango orange Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Marc O'Polo LONG SLEEVE - Långärmad tröja - dried rosamary Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Matinique Jermane Mini Stripe ÖgrönlarMatinique Trostol BCW Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Marc O'Polo PURE DOUBLE BREASTED BUTTON - Blazer - svart Vackra billiga damkläder
Max & Co. CAVALESE Ögrönlar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Max & Co. DOVE Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Max Mara Leisure JEAN Byxor
Marciano by GUESS LOU LACE TOP Ögrönlar
Minimum Ardis Leggings & tights

På tisdagen godkände ministerrådetMint&berry Linne - buff gul Vackra billiga damkläderMinus Agnete dress KlänningarMinus Galissa dress Klänningar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Miss Selfridge Bikini med snörning och cirkelmönster
Missguided EXCLUSIVE PRINTED TEE - T-shirt med print - blå Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMissya Caz maxi Badkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Marie Jo AXELLE BH ar