Mango MANUELI - Tygbyxor - sand Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Masai Glory tunic Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Mango SARU - Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläder
Masai Ilny blouse Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMasai Nabila dress Klänningar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Masai Peggie trousers Byxor
Matinique Akio D Milano Cotton Ögrönlar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Marc O'Polo LONG SLEEVE - Långärmad tröja - combo Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Marc O'Polo POCKET REGULAR WAIST - Jeans slim fit - strong scarlet Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Matinique Penn Narrow Wale Corduroy JeansMavi LONG CARDIGAN - Kofta - night shadow blå Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Marc O'Polo WITH BUTTONPLACKET - Skjorta - dark blå Vackra billiga damkläder
Max & Co. DANUBIO Jeans

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Max Mara Hosiery PARSEC Strumpor & tights

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Max Mara Leisure ROVO Klänningar
Marciano by GUESS lilaTTA SWEATER TOP Ögrönlar
Mint&berry blås - svart Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetMint&berry Stickad tröja - botanical garden Vackra billiga damkläderMinus Carma leo pants 7 8 ByxorMinus Ladona shirt Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Miss Selfridge POPPER CUFF FUNNEL - Stickad tröja - navy cream Vackra billiga damkläder
Missguided SQUARE NECK BODYSUIT - Linne - lila Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMissya Iris padded cup solid Badkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Marie Jo Yoko padded bra BH ar