Marc O'Polo DENIM HOOD STYLE LOOSE FIT - Luvtröja - blå hydrangea Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Masai Itsy blouse Ögrönlar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Marc O'Polo FAVORITE - Triangel-bh - blåsvart Vackra billiga damkläder
Masai Nebala dress Klänningar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMasai Persilla culotte Byxor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Matinique Bowen Tech Trench Ytterkläder
Matinique Pristu CM Brushed grå Byxor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Marc O'Polo WITH BUTTONPLACKET - Skjorta - dark blå Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Marciano by GUESS HAINED UP PENCIL DRESS Klänningar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mavi LONG SLEEVE - Skjorta - rosa nectar Vackra billiga damkläderMax & Co. DANUBIO Jeansvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Marciano by GUESS SPELLBOUND FAUX FUR JACKET Ytterkläder
Max Mara Hosiery MADRID - Strumpbyxor - nudo Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Max Mara Leisure RADA Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Mint&berry A-linjekjol - dark blå Vackra billiga damkläder
Marimekko UNEKSI KISKORAITA Dress Klänningar
Mint&berry Skjorta - light brun Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetMinus Ayla blouse ÖgrönlarMinus Inez knit skirt KjolarMiss Selfridge CROPPED JACKET - Jeansjacka - blå Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Missguided OVERStorlekD BRUSHBACK - Sweatshirt - camel Vackra billiga damkläder
Missya Como swimsuit Badkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMissya Tulip swimsuit strapless print Badkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Masai Babuska top Ögrönlar