Marc O'Polo HOODED LOGO PRINT - Luvtröja - mercury melange Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Masai Naak dress Klänningar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Marc O'Polo LONG SLEEVE WITH SLITS - Stickad tröja - dark blå Vackra billiga damkläder
Masai Parvana trousers fixed waist Byxor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMasai Tuala coat Ytterkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Matinique Las Ink Check Suit Byxor
Matinique Zachary Jacket Ytterkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Marciano by GUESS J MINI DRESS Klänningar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Marciano by GUESS SURHA SWEATER MAXI Klänningar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Max & Co. CELINE KlänningarMax & Co. DORSO Klänningarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Marie Jo LAURA Badkläder
Max Mara Leisure DINDI Byxor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
MbyM FABIOLA - Parkas - blå bell Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Mint&berry Cocktailklänning - orange Vackra billiga damkläder
Martin Asbjørn LOGAN BLAZER MOONSHINE Ytterkläder
Mint&berry Tygbyxor - ginger bread Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetMinus Dixie blouse ÖgrönlarMinus Makena dress KlänningarMiss Selfridge Tunn jacka - navy Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Missya Altea triangle Badkläder
Missya Lucca swimsuit Badkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenModström Mona t shirt Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Masai Berta top Ögrönlar