Marc O'Polo LONGSLEEVE ROUND NECK - Stickad tröja - off-vit Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Masai Nonie dress Klänningar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Marc O'Polo SHORT SLEEVE SLIGHTLY - Piké - vit Vackra billiga damkläder
Masai Sol skirt Kjolar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMatinique Harvey Lab Bonded Wool Ytterkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Matinique Trostol B1 Autumn Flower Ögrönlar
Max & Co. CAFFE Klänningar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Marciano by GUESS lilaTTA SWEATER TOP Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Marie Jo MONICA Badkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Max & Co. DELFI KlänningarMax Mara Hosiery PELAGO Strumpor & tightsvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Marimekko UNEKSI KISKORAITA Dress Klänningar
Max Mara Leisure RIBERA Klänningar

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Mint&berry A-linjekjol - dark blå Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Mint&berry Skjorta - copper Vackra billiga damkläder
Masai Berla top Ögrönlar
Minus Anastacia dress Klänningar

På tisdagen godkände ministerrådetMinus Gwyneth top ÖgrönlarMiss Selfridge Ormskinnsmönstrat bikiniset med guldfärgad ringMissguided CABLE JUMPER - Stickad tröja - nude Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Missya vite top BH ar
Missya San Juan top Badkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMonki ELSE - Stickad tröja - rosa Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Masai Debora top Ögrönlar