Marciano by GUESS VIVID DRESS Klänningar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Matinique Las CM 2 Byxor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Marie Jo KIRSTEN Trosor
Matinique Trostol BC New Print Ögrönlar

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMax & Co. CAMELIA Byxor Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Max & Co. DEFINIRE Ögrönlar
Max Mara Hosiery LINA Strumpor & tights

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Masai Barbara top Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Masai Brisa top Ögrönlar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Max Mara Leisure OZIERI Strumpor & tightsMinimum BOTILDA - A-linjekjol - havtorn Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Masai Dominika top Ögrönlar
Mint&berry Jerseyklänning - brun svart Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Mint&berry Tygbyxor - navy blazer Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Minus Dora pants Byxor
Masai Glusna tunic Ögrönlar
Minus Madeline blouse Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetMiss Selfridge Stickad tröja - blå Vackra billiga damkläderMissguided SQUARE NECK BODYSUIT - Linne - lila Vackra billiga damkläderMissya Florence bra top BH ar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mitchell & Ness 1991 All Star West 'Magic' Johnson Röd unifrom
Monki MOA SHIRTDRESS - Skjortklänning - wine lila Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMorris Clifford Club Collar Shirt Ögrönlar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Masai Ideqa blouse Ögrönlar