Superdry Blåmelerad t-shirt med logga


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Superdry LABEL ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - carmin röd Vackra billiga damkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Superdry Gul sweatshirt med rund halsringning och stor logga
Superdry Linne - lemonade Vackra billiga damkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSuperdry Maxiklänning - multi-colouröd Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Superdry NEW ORIGINAL HIBISCUS ENTRY TEE Ögrönlar
Superdry orange LABEL ZIPHOOD Sweatshirts

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Superdry Vit t-shirt med logga i vintage-stil

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Superdry ALICE - Baddräkt - svart vit Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Superdry PREMIUM GOODS TRI LS TEE ÖgrönlarSuperdry SHIRT SHOP INFILL EMBOSS ENTRY HOOD Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Superdry APPLIQUE ZIPHOOD - Huvtröja med dragkedja - nautical röd Vackra billiga damkläder
Superdry Sport Grå träningsshorts i två lager

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Superdry Sport SPORTS ATHLETIC TANK Ögrönlar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Superdry TAYLOR - Minikjol - pebble grå Vackra billiga damkläder
Superdry Cargoshorts Parachute - Svart - Herr
Superdry Tränings-t-shirt Active Small Logo Graphic Tank - Svart - Herr

På tisdagen godkände ministerrådetSuperdry Vardagsklänning - vit Vackra billiga damkläderSupermom Gravidblås Kimono Flower - Svart - DamSvea Maison Pile Zip Sweater Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Swedish Stockings Klara knit sock Strumpor & tights
Swing Cocktailklänning - taupe Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTed Baker ANNILE Klänningar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Superdry COMBAT CARGO SKIRT Kjolar