Kappa CASPAR - T-shirt med print - navy Träningskläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lacoste Sport Funktionströja - vit medway navy blå Herrkläder

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Kappa ELIAS - Träningsjacka - svart Herrkläder
Lacoste Sport Piké - navy blå vit Herrkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLacoste Sport Träningsbyxor - svart svart Träningskläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Lacoste T-shirt med print - svart Herrkläder
Lee Piké - faded röd Herrkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
KariTraa LOUISE - Tights - dov Bra att bära bekvämt Träningskläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Key Largo ARENA - T-shirt med print - silver Herrkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar LERROS Piké - venice mint HerrkläderLindbergh CLASSIC WITH BELT - Tygbyxor - navy Herrklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Key Largo MILK - T-shirt - bas - olive Herrkläder
LNDR ALL SEASONS BRA - Sport-bh - petrol Bra att bära bekvämt Träningskläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lyle & Scott ATTAQUER - T-shirt med print - admiral blå Träningskläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lyle & Scott CREW NECK - T-shirt - bas - vit Herrkläder
KIOMI SET - Ficknäsduk - bordeaux Herrkläder
Lyle & Scott PLAIN - T-shirt - bas - pollen gul Herrkläder

På tisdagen godkände ministerrådetLyle & Scott ZIP THROUGH HOODIE - Huvtröja med dragkedja - navy HerrkläderMango ANTS - Skjorta - blå HerrkläderMango FOUR - Skjorta - sand Herrkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mango Skjorta - blå Herrkläder
Marc O'Polo NIAS SOCKS 2 PACK - Strumpor - grå-melange Herrkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMassimo Dutti Kofta - röd Herrkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

KIOMI Tygbyxor - dark blå Herrkläder