Jana 28605 22 204 Lt. grå gråa Skor Online


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Kamik Streaker M svart svarta Skor Online

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Jana 8 8 22402 27 001 svart svarta Skor Online
Kanna Loly Ante svart bruna Skor Online

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKarhu Championair Night Sky vit lila Skor Online Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Kavat Ammenäs EP blå bruna Skor Online
Kavat Blinka TX vit multi (zebra) gråa Skor Online

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Jana 8 8 25446 21 001 svart svarta Skor Online

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Jana 8 8 27302 26 405 Dune beige Skor Online

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Kavat Borggård XC blå blåa Skor OnlineKavat Edsbro XC Floral gråa Skor Onlinevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Jana Ballerina Taupe metal bruna Skor Online
Kavat Forsvik EP Natur bruna Skor Online

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Kavat Hammar Ep Light brun bruna Skor Online

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kavat Idre Wp lila lila Skor Online
Jim Rickey Chop Leather pu svart gråa Skor Online
Kavat Lugnvik Ep svart svarta Skor Online

På tisdagen godkände ministerrådetKavat Närke Tx lila lila Skor OnlineKavat Pöl Wp gul orangea Skor OnlineKavat Skärhus EP Plum röda Skor Online den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Kavat Töre Sr EP Dark brun bruna Skor Online
Kavat Vitemölla XC silver blåa Skor Online

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKawasaki Original Turbulence grå gråa Skor Online anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Jim Rickey Cloud Fat Duo vit silver vita Skor Online