Stelton Brödkorg Embrace Svart - köksförvaring


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Handväska i klassiskt design Svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Broste Champagneglas 20 cl Bubble Klar Broste Copenhagen
Regnskydd för Ryggsäck Resväska - 45-50L

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenRyggsäck Multifunktionell Väska - Mörkblå Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 2-pack krok till väska ordning röda nyckeknippa nyckel
Ryggsäck med detaljer i Konstläder - Grå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Väska plånbok handväska Nitband ombloggad nitar clutch mode

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Trendig väska i kanvas, tyg - GRÖN

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Skinnväska - Stor Shopping - BrunÄventyrlig och Rymlig Ryggsäck - Blåvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Skinnväska shopping - Svart alltid billig frakt
Axelremsväska i skinn, SELYNE alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ta väska Med Bow Charm alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 3 Pieces Set Woherrar Fashion Handbags
Axelremsväskan i äkta lammskinn LAMM8061
Konjaksbrun axelremsväska i oxläder

På tisdagen godkände ministerrådetKarrimor Ryggsäck svart alltid billig fraktHandväskor Clutch Dam Stilig Väskor Afton Prom Party Bröllop HanOrganizer Handväska Compartments Ladies Cross Across Body Bag Lå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Väskhängare Nyckelring Oxen alltid billig frakt
PRO TRAVEL BUM BAG BELT PACK alltid billig frakt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLadies Kiss Lock Handbag Satin Flower Evening Clutch Bag anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

16 tum Laptop Ryggsäck med Anti-Stöld och USB-port - Grå