VidaXL Tröja herr rund hals marinblå XL


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Rostfritt stål ring Tre cirklar skulptur

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Richmond & Finch Floral Tweed Mobil accessoarer
Topshop FINCH MINI TOTE Handväska röd

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenQuay Australia Evasive Fyrkantiga glasögon med svarta bågar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt New Ally nell amningströja Mineral blå (L, XL)
Thomas Sabo ear studs V Smycken

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Rund myntbörs läder svart alltid billig frakt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Emporio Armani Sunglasses 0EA4109 Solglasögon

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Filippa K SCARF Halsduk navySuper Mario Bros Leggings alltid billig fraktvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Modern Kameraryggsäck med Överdragsskydd
Stor pärla på pendel - Örhänge alltid billig frakt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Reebok CL Lthr Hype Metallic alltid billig frakt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. DESIGN Flerpack med silverfärgade kedjearmband och ögon
Elbsegler Skepparmössa Vegamössa alltid billig frakt
Textilbälte i röd färg alltid billig frakt

På tisdagen godkände ministerrådetLe Specs DAMN Solglasögon saltReebok One Rush alltid billig fraktDESIGN  Guldfärgade runda solglasögon med rökfärgade turkosa glas 2-pack SPARA den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Barrington svart liten plånbok i äkta skinn, 3 fack
Sandfärgad väska i mattborstat oxläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSolglasögon Guess GF0155 08C Mirror anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ring Elefant alltid billig frakt