Quercetti - Kulbana Migoga Junior Basic


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Sylvanian Families Town - Sidenkatt (Stadsflicka-serien)

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Hape - Arbetsbänk 32 delar
Den Goda Fen - Kunglig Mantel Blå 4-8 år

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMonster Jam - Avenger 1 64 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Barbie - House and Doll
Shopkins - Serie 5 - Tall Mall

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Melissa and Doug - Bordsdockteater

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
BRIO - Räddningsbåt

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Nebulous Stars Creative Sketchbook - PetuliaSpyX - Micro Spy Lightvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Aquabeads - Box med glittrande juveler
K'Nex - Imagine 4Wd Demolition Truck Building Set

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
grön Toys - Kock-set 5 delar

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Teddykompaniet Diinglisar Snuttefilt Giraff - Brun - Barn
Barbie - Outdoor - Donut Floaty
24x Söta & Färgglada Pokémon Figurer

På tisdagen godkände ministerrådetLittlest Pet Shop 2-Pack Frilly Lepapillon & PittleySense Doftpennor 12-Pack alltid billig fraktSafety 1st -Gåsele Barnsele - Lära gå sele - säkerhetssele den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Marvel Titan Hero Series Star-Lord Figure Power FX Port
Castorland Pussel - Hundgården, 300 Bitars

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenJul Inspirerade Figurer LEGO kompatibla anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ready2Robot Weapons Style 3