Gina Tricot Natasha bootcut jeans Jeans


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Good For Nothing Svart t-shirt i overStorlek-modell med logga

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Gina Tricot PAULINA BLOUSE - blås - sandstone Vackra billiga damkläder
Good For Nothing Vit t-shirt i overStorlek-modell med logga

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGossard GLOSSIES THONG - String - svart Vackra billiga damkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Gozzip Byxor 3 4 Loose pant - Svart - Dam
Guess CROPPED TEE - T-shirt med print - jet svart Vackra billiga damkläder

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Gipsy FAMOS - Skinnjacka - cognac Vackra billiga damkläder

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Glamorise Magic Lift-bh - Vit - Dam

Försäkringskassan: Regeringen underskattar GUESS Jeans ADELE SKIRT KjolarGuess Jeans Skinny Fit - pale Vackra billiga damklädervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Glamguldus Gingham-rutig smockad bodycon-klänning med knytning i axlarna
Guess ORIGINAL TEE - T-shirt med print - jet svart Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Guess TRIANGLE BRALETTE - Bikiniögrönl - svart vit Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Hackett AMR SHLDR PANEL Ögrönlar
Glamguldus Bloom Jumpsuit i minimalistisk design med axelband och knappar baktill
HALO Halo Track Jacket Ytterkläder

På tisdagen godkände ministerrådetHAN Kjøbenhavn One Pocket Shirt ÖgrönlarHanro MOMENTS SOFT BRA - Triangel-bh - midnight Vackra billiga damkläderHappy Socks Filled Optic Sock Strumpor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Heart & Dagger Ormskinnsmönstrad t-shirt i overStorlek-modell
Helly Hansen Bikinitrosa Waterwear - Svart - Dam

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHenri Lloyd Jacka Inver GBR Quilted Jacket - Natur - Herr anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Glamguldus Curve Vintageblommig klänning med singoallaringning