Replay ANBASS Hyperflex™ Jeans


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
RIPNDIP Dizzy Svart fleecejacka med halv dragkedja

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Replay Jeans Anbass Hyperflex - Blå - Herr
River Island Bärfärgad poplinskjorta i muscle fit-modell

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenRiver Island Blågrön t-shirt med dubbla sömmar Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt River Island Flerfärgade hipster-trosor med monogram 5-pack
River Island Gul kort blazer i bouclé

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Replay Topp med bröd rand - Vit - Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Replay T-shirt med tryck fram - Vit - Herr

Försäkringskassan: Regeringen underskattar River Island Leopardmönstrad smockad bikiniögrönlRiver Island Marinblå oxfordskjorta i regular fitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
RESIDUS Klänning Lily Dress - Grå - Dam
River Island Mörkblå skinny jeans

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
River Island Prickig playsuit med hög krage

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. River Island Rutiga byxor med utsvängda ben
Resteröds Kalsong, utan ben Briefs
River Island svart huvtröja med prolific -mönster

På tisdagen godkände ministerrådetRiver Island Svarta avsmalnande cargobyxorRiver Island Vit oxfordskjorta med farfarskrageRiver Island Blazer - tan Vackra billiga damkläder den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
River Island Petite Ljusrosa omlottklänning med knappar
River Island Vardagsklänning - stone Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRöhnisch Bikini-bh Wire Bra C D - Svart - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Resteröds Tröja, lång ärm rund halsring Ögrönlar