Friis & Company Fay svart svarta Skor Online


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Gabor 92.675.97 svart svarta Skor Online

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Friis & Company Nora svarta Skor Online
Gabor 95.861.17 svart svarta Skor Online

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGant 13643416 Spencer svart svarta Skor Online Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Gant 14539596 New Haven G65 Navy blå blåa Skor Online
Gant Amanda Low Lace skor silver rosa beige Skor Online

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Gabor 22.620 32 Antikrosa Safari bruna Skor Online

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Gabor 22.824 26 Pazifik bruna Skor Online

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Gant Austin G46 Dark brun bruna Skor OnlineGant Frank G772 Dark Khaki beige Skor Onlinevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Gabor 24.550 27 svart svarta Skor Online
Gant James G00 svart svarta Skor Online

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Gant Lydia Chelsea svart svarta Skor Online

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Gant Mary Bright Wht rosa guld blåa Skor Online
Gabor 42.422.47 svart svarta Skor Online
Gant Oscar G45 Cognac Leather bruna Skor Online

På tisdagen godkände ministerrådetGant Stormhaven Rubberboot svart gråa Skor OnlineGant Zoee G80 silver beige Skor OnlineGardenia Warzaw Patent Elastic svart svarta Skor Online den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Geox D Felicity D Smo.lea svart gråa Skor Online
Geox D Omaya Off vit vita Skor Online

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGeox J Dakin Boy Navy lime blåa Skor Online anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Gabor 45.423.17 svart svarta Skor Online