Jack & Jones Sweatshirt jcoRich Sweat Crew Neck - Blå - Herr


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Jack Wills Wadsworth Vit oxfordskjorta med smal passform

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Jack & Jones Sweatshirt jorNevada Sweat Crew Neck - Grå - Herr
Jacqueline de Yong Byxor jdyStar Wide Pant Wvn - Blå - Dam

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenJacqueline de Yong Shorts jdyCatia - Röd - Dam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Jacqueline de Yong Topp jdyStar S S Top Wvn - Svart - Dam
Jaded London Svart skjorta med regnbågsfärgade flammor del av set

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Jack & Jones Tröja jprCarl Knit Turtle Neck - Blå - Herr

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Jack & Jones Tröja jprKreon Knit Crew Neck - Grön - Herr

Försäkringskassan: Regeringen underskattar JBS JBS t shirt original ÖgrönlarJDY Ljusblå skinny jeansvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Jack & Jones T-shirt jcoCutters Tee SS Crew Neck - Guld - Herr
JDY JDYAPPA EMMA SINGLET - Linne - chai tea Vackra billiga damkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
JDY JDYFAME SINGLET - Linne - high risk röd Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. JDY JDYKIMMI SHORT SINGLET - Linne - navy blazer Vackra billiga damkläder
Jack & Jones T-shirt jjeRafa Tee SS - Blå - Herr
JDY JDYSHERRI - Stickad tröja - fiery röd Vackra billiga damkläder

På tisdagen godkände ministerrådetJDY JDYTRICK TREATS DRESS - Vardagsklänning - cayenne rosa Vackra billiga damkläderJDY NOOS - Skjorta - cloud dancer Vackra billiga damkläderJoelle Byxor Bellflower - Vit - Dam den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Jofama Mockajacka Heidi - Brun - Dam
JoJo Maman Bébé MATERNITY & NURSING BRA - Triangel-bh - vit Vackra billiga damkläder

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenJumperfabriken Klänning Lovis - rosa - Dam anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Jack & Jones T-shirt jorCulkin Tee SS Crew Neck - Blå - Herr