KIOMI Trenchcoat - cognac Vackra billiga damkläder


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Lauren Ralph Lauren Polka Dot Crepe Midi Dress Klänningar

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Knowledge Cotton Apparel Art printed shirt GOTS Ögrönlar
Lauren Ralph Lauren SATIN FINISH FX LTHR TRM MLTR QUT Ytterkläder

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenLauren Ralph Lauren Swimwear BEACH CLUB SOLIDS SHIRröd SIDE TAB HIPSTER Badkläder Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Lauren Ralph Lauren Trenchcoat - dark navy Vackra billiga damkläder
Lauren kvinnor Plus Storlek Denim Shirtdress Klänningar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
La Martina JERROD Ögrönlar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Lacoste PF7845 - Piké - grön Vackra billiga damkläder

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Le Fix Kandy Hood ÖgrönlarLee Jeans BLOCKING HOODIE Ögrönlarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lagerfeld JACKET CLEVER Ytterkläder
Lee Jeans NYLON LOCO JACKET Ytterkläder

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lee JODEE - Jeans Skinny Fit - blå lagoon Vackra billiga damkläder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Lee SCARLETT HIGH CROPPED - Jeans Skinny Fit - svart rinse Vackra billiga damkläder
Lauren Ralph Lauren 130H LUXE TECH CRP THALIA EMB Klänningar
Lexington Clothing Ana Cotton Bamboo Sweater Ögrönlar

På tisdagen godkände ministerrådetLexington Clothing Lova Sweater ÖgrönlarLibertine Libertine Kool KlänningarLindbergh Applique sweatshirt Ögrönlar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Lindbergh Quilted jacket Ytterkläder
Line of Oslo Fanny satin Klänningar

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLiu Jo Jeans Jeans straight leg - blå paradise Vackra billiga damkläder anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lauren Ralph Lauren ALLIE SHORT SLEEVE DAY DRESS - Jerseyklänning - lighthouse navy Vackra billiga damkläder