Wolf & Whistle HIGH WAIST PANELLED LEGGING - Tights - svart blå Vackra billiga damkläder
Won Hundröd Avril Klänningar

DKNY Homewear DKNY SPELL IT OUT JOGGER Sov och loungeplagg

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Wrangler BODY BESPOKE - Jeans straight leg - blå light Vackra billiga damkläderWrangler RANCH COAT YtterkläderYAS Tall YASBELLO OFF SHOULDER DRESS - Maxiklänning - svart Vackra billiga damkläder sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

YAS YASNIHOA TRIANGLE Badkläder
Essentials 2 PACK - Body - grå svart Vackra billiga damkläder
Essentials Maternity T-shirt - bas - vit Vackra billiga damkläder

Just Female Emilia trousers Byxor

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen. Essentials T-shirt med print - light grön Vackra billiga damkläderZizzi MMARIE, L S, MESH DRESS Klänningar Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Zizzi XALGOMAR, L S, SMOCK BLOUSE ÖgrönlarZoe Karssen LOOSE FIT T SHIRT Ögrönlar eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Marlies Dekkers MD LEADING STRINGS THONG 7 Trosor
Playsuit i jersey med halterneck

ODD MOLLY cherish pant Byxor

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

DESIGN Neonkorallfärgat strandset i jersey och mesh

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av 2NDDAY 2ND Say Ytterkläder3.1 Phillip Lim PAPER BAG WOOL CROPPED PANT W LEATHER BELT ByxorCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Abecita Sailor, folded brief BadkläderAdidas M S2S BL LS TEE ÖgrönlarAdidas Originals LONG BOMBER Ytterkläder

Läs mer...
Adidas Performance OWN THE RUN ZIP - Funktionströja - svart Vackra billiga damkläder
Adidas Tennis CLUB KNIT PANT W Sweatpants

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Anna Field Cocktailklänning - scarab Vackra billiga damkläderAnna Field SET - Pyjamas - light grå Vackra billiga damkläderArnie Says Reverie Winter Ögrönlar
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättB.young Rosie sweatshirt ÖgrönlarBaum und Pferdgarten AGNETE KlänningarBaum und Pferdgarten MANJUSHA Ögrönlar att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Benetton OFFICE PANT - Tygbyxor - grå Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Björn Borg SHORTS BB VALENTINE 1p Boxershorts
BOSS Business Wear Aullie Byxor

EU-kandidaterna om Frontex' budget

BOSS Business Wear Soule 14 Ögrönlar

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBy Malene Birger OMINOUS KlänningarBy Malina Shirly blazer YtterkläderCasall Exhale 7 8 tights Leggings & tights ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Cheap Monday UpStorlek Jacket Corrupt Ytterkläder
Comma PONCHO - Stickad tröja - raspberry melange Vackra billiga damkläder
Craft BREAKAWAY JKT W P TWIST DAHL Ytterkläder
Cream Cecile Dress Klänningar

Viktigt!

Cream rosaline Dress Klänningar
Day Birger et Mikkelsen Day Berry Klänningar
Day Birger et Mikkelsen Day Now Kjolar

Kontakt

Designers Remix Caitlyn Tee Racing Ögrönlar

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Designers Remix Vicki Cable Ögrönlar
Desigual FAL KATHERINE Kjolar

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Desigual TS ORINOCO Ögrönlar
Desigual VEST TINA Ögrönlar

Stöd FARR!

Didriksons TUBA USX JKT Ytterkläder

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

DIM POCKET 3 PACK - Briefs - lot vegetal Vackra billiga damkläder