Sail Racing BOWMAN POLO Ögrönlar
Salomon AGILE WIND PRINT HOODIE W Graphite Ytterkläder

Essentials Stickad tröja - hollyhock Vackra billiga damkläder

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Samsøe & Samsøe Lexi ss 10324 ÖgrönlarSamsøe & Samsøe Nat trousers 3806 ByxorSamsøe & Samsøe Theta tn dress 10440 Klänningar sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

SAND Iris Prosa Klänningar
SAVAGE X FENTY HIGH LEG - Briefs - svart Vackra billiga damkläder
SAVAGE X FENTY PLUS ROBE - Morgonrock - toffee Vackra billiga damkläder

Desigual BIKI ELIE Badkläder

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Schmuddelwedda Luvtröja - wool vit melange Vackra billiga damkläderScotch & Soda Ams blåw garment dyed tee regular fit Ögrönlar Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Scotch & Soda Club Nomade hoody ÖgrönlarScotch & Soda Knitted tube skirt with sporty side panel Kjolar eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

FIVEUNITS Kylie 396 Crop, Silentio Teardrops, Pants Byxor
Scotch & Soda Seasonal jacket with signature palm all over print Ytterkläder

InWear Hestia Shirt Ögrönlar

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Seafolly V Neck Singlet Badkläder

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Selected Femme SLFELLA LS PLISSE DRESS EX KlänningarSelected Femme SLFVIVIAN SS SHORT DRESS B KlänningarCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Selected Homme SLHSLIM MYLOCREED NAVY CHECK BLZ B NOOS Kostymer & kavajerSignal Matthew Slub Check S S Shirts ÖgrönlarSix Ames CILLE Ögrönlar

Läs mer...
Skiny ADVANTAGE 2 PACK - String - mauve selection Vackra billiga damkläder
Sloggi WOW COMFORT HIP - Briefs - svart Vackra billiga damkläder

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Soyaconcept SC LILLY KjolarSoyaconcept SC REMONE ÖgrönlarSportmax Code HAMBURG Byxor
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättStarter ST SHAQUILLE OLD guld svart ÖgrönlarStig P Clio Sweat ÖgrönlarSTINE GOYA Vinnie, 297 Tartan silk Byxor att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Strellson 11 K Vicy PS 10000571 Ögrönlar

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Superdry EVEREST STORM HOOD Ytterkläder
Superdry NEBRASKA CABLE SLIPPER SOCK Strumpor & tights

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Superdry ROOKIE WINTER DUTY BOMBER Ytterkläder

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTheory BRINGAM LS.FLAT SATE ÖgrönlarTiger of Sweden Jeans DUAL PR ÖgrönlarTiger of Sweden NORTHROP Ögrönlar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Twist & Tango Jennifer Dress Klänningar
Usha Fodralklänning - grå Vackra billiga damkläder
Vaude kvinnor SKOMER - T-shirt med print - crystal blå Vackra billiga damkläder
Vero Moda VMDOFFY ICON O NECK - Stickad tröja - night sky Vackra billiga damkläder

Viktigt!

Vero Moda VMROYCE SHORT JACKET - Skinnjacka - old rosa Vackra billiga damkläder
Vila VIGILLAS CAP SLEEVE DRESS ZA Klänningar
Vila VIPEN SKIRT - Pennkjol - winetasting Vackra billiga damkläder

Kontakt

lilaa by Mango STELLA - Skjorta - svart Vackra billiga damkläder

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Weekend Max Mara MORGANA Sweatpants
Whyröd KAROLINA CHERRIE Ögrönlar

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Won Hundröd CHRISTINA_1 Ytterkläder
Wood Wood Samuel sweater Ögrönlar

Stöd FARR!

YAS YASCIRIRA HW PANT Byxor

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Essentials Maternity T-shirt med print - wisteria svart Vackra billiga damkläder